Fjällräven Rucksack No.21 Medium Dagtour

194.99

165.46

Direct bestellen

Fjällräven Rucksack No.21 Medium Dagtour

De Fjällräven Rucksack No.21 Medium is een ruime rugzak in klassieke Fjällräven-stijl.
En maakt onderdeel uit van de exclusieve Fjällräven Numbers Collection.

De Fjällräven Rucksack No.21 Medium is gemaakt van een sterkere uitvoering van de gewaxte Fjällräven G-1000-stof.

De Fjällräven Rucksack No.21 Medium is zowel geschikt voor alledaags gebruik in de stad als in het bos.
Vanwege de fraaie belijning en functionele details van naturelkleurig leer, heeft deze rugzak alles in zich om een favoriet voor de komende jaren te worden.

Het hoofdvak van de Fjällräven Rucksack No.21 Medium heeft een bovenopening met sneeuwafdichting en is voorzien van een gepolsterd binnenvak voor een laptop.
Het binnenvak is daarnaast voorzien van een uitneembaar zitmatje en een flessenhouder die de thermosfles rechtop houdt.
Dankzij de lichtgekleurde voering kunt u uw spullen gemakkelijk vinden in de rugzak.
De bovenklep wordt op zijn plaats gehouden met spanbanden die op de voorzijde worden vastgezet met metalen knopen.

Stijl en functionaliteit ontmoeten elkaar in de Fjällräven Rucksack No.21 Medium.

Specificaties:
Volume: 20 liter
Materiaal: Gewaxt Fjällräven G-1000 Heavy Duty, 65% polyester, 35% cotton
Hoogte: 44 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 13 cm
Gewicht: 960 gram

Overige specificaties:
YKK ritsen
Geschikt voor een laptop

 

 

Fjällräven

Vijftig jaar geleden probeerde de oprichter van Fjällräven, Åke Nordin, de natuur voor meer mensen toegankelijker te maken. Fjällräven is nooit afgeweken van dit streven en hanteert sindsdien drie duidelijke doelstellingen voor het Fjällräven bedrijf.


Duurzame, tijdloze en functionele outdoorproducten ontwikkelen

De achterliggende gedachte van Fjällräven is het bieden van een functionele uitrusting voor meer én meer comfortabele tochten in de natuur. Een voorwaarde hiervoor is dat Fjällräven doorgaat met het bedenken van nieuwe slimme oplossingen, materialen verbeteren, het gewicht reduceren en zorgen voor meer bewegingsvrijheid in de Fjällräven kleding en uitrusting. De Fjällräven producten volgen niet alle trends op de voet. Maar staan voor functionaliteit en duurzaamheid.


Interesse voor het buitenleven wekken en in stand houden

Al in de jaren 70 trok Fjällräven samen met nieuwsgierige pioniers de ruige natuur in tijdens de Fjällräven-weken bij Riksgränsen. Al jaren gaat men samen met tienduizenden mensen op avontuur. En is het plan om mensen te blijven helpen een liefde voor de natuur te ontwikkelen.
De Fjällräven Classic is slechts één voorbeeld van de evenementen die we organiseren op een van de mooiste plekken ter wereld.


Rekening houden met andere mensen, dieren en de natuur

Bij Fjällräven draait het bij "Quality time" niet alleen om producten en de liefde voor het buitenleven. Het gaat ook over rekening houden met andere mensen, dieren en de natuur. Fjällräven blijft zichzelf op dit vlak constant ontwikkelen. Voor Fjällräven is "quality time" een continu proces dat de rode draad vormt in alle werkzaamheden - van de productie van een duurzame uitrusting en de keuze van milieuvriendelijke materialen tot klimaatcompensatie, sponsoring en donaties.

Eigenschap Waarde
Fabrikant artikelnummer 24205
Merk Fjällräven
Seizoen Zomer 2017
Kleur 220 Sand, 633/dk.olive, 620 Green, 255-220/khaki-Sand, 560 Navy
Maat Maatloos, NS

Online Fjällräven kampeer en outdoorartikelen bestellen gaat makkelijk in onze webshop CampingLife style. Alle Fjällräven artikelen in onze online kampeerwinkel zijn van uitstekende kwaliteit. Naast een Fjällräven Rucksack No.21 Medium Dagtour kan elke kampeerliefhebber in onze webshop terecht om kampeer en outdoorartikelen te kopen. We hebben ook vaak een Fjällräven aanbieding. Bezoek regelmatig onze kampeer en outdoor website om op de hoogte te blijven van de leukste deals.