Alleen bekende merken
Meer dan 7.000 producten
Uit voorraad leverbaar
Gemakkelijk bestellen
Veilig betalen
Snelle verzending


Bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden!
MERKEN
Wij verkopen o.a:Campinglife en Kampeer TV zijn voorbeelden van informatieve tv programma's over kamperen. In deze programma's worden campings in Europa bezocht en adviezen gegeven aan kijkers/kampeerliefhebbers.

Campinglife
Het televisieprogramma Campinglife is zo'n beetje het bekendste TV programma over kamperen. Campinglife wordt uitgezonden op RTL 4 en is al sinds 2002 op de buis.

In Campinglife gaan presentatoren Sander Janson en Yvonne Coldeweijer naar verschillende Vacansoleil campings in Europa. Hier ontmoeten ze kamperende gezinnen en andere mensen die de regio goed kennen. Die laatste geven de presentatoren tips over bezienswaardigheden en winkelmogelijkheden in de buurt.
Elke week is een nieuwe familie in beeld en samen met de Campinglife presentatoren gaan ze op pad om leuke dingen te ontdekken in de omgeving van de camping. Verder worden er elke week kampeerartikelen besproken en vaak ook nog een caravan of tent. Als er kampeernieuws is hoor je het op Campinglife.

Campinglife wordt ook in Belgiƫ steeds populairder met een eigen Vlaamse presentatrice, en ook in Polen kunnen mensen genieten van het kampeer tv programma om in de stemming te komen voor hun vakantie.

Campinglife gaat dit jaar het 13e seizoen in bij RTL4.

Naar de website van het tv programma Campinglife =>

Kampeer TV
Kampeer TV is een tweede TV programma van RTL4 over kamperen.
Dit programma heeft eenzelfde insteek als Campinglife en neemt de kijker mee naar verschillende campings, zowel in Nederland als Europa.

Presentatoren van Kampeer TV zijn Loran van Lievenstein en Sanny Verhoeven. Ook zij bekijken de recreatieve mogelijkheden in de buurt van de camping en gaan deze samen met een gezin bij langs. Zo krijgt de kijker leuke tips om uitjes te plannen rondom deze campings. Kampeer TV is een informatief programma met kampeernieuwtjes. Elke aflevering wordt er een tent of caravan uitgelicht en beoordeeld.

Naar de website van het tv programma Kampeer TV =>Onze webshop CampingLife style is op geen enkele wijze verbonden aan het TV programma Campinglife.